Ніжна кокосова паска без дріжджів

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Дуже ніжна швидка паска з легким ароматом кокосу! У нього чудовий м'якуш, такий легкий, повітряний і розсипчастий! Готуйте з любов'ю та приємного чаювання!
Інгредієнти

- 250 - гр
- 1 - шт
- 150 - гр
- 100 - гр
- 50 - гр
- 150 - мл
- 2 - ст. ложка
- 50 - гр
- 50 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - шт
- 10 - гр
- 10 - гр
- 150 - гр
- 6 - ст. ложка
- 3 - гр
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
Змішати борошно, кокосову стружку, крохмаль і розпушувач.
Крок 2
Яйце збити з цукром, ванільним цукром і щіпкою солі до побіління та збільшення маси.
Крок 3
По черзі додати молоко, сметану та масло, щоразу перемішуючи міксером.
Крок 4
Додати цедру та сухі інгредієнти.
Перемішати міксером.
Додати ізюм і знову перемішати.
Заповніть тістом форми на 2/3 об'єму.
Крок 5
Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 50-60 хвилин. Дерев'яна шпажка має виходити повністю сухою.
Крок 6
Маленька паска випікається 30-40 хвилин.
Паски трохи остудити та звільнити від форм.
Крок 7
До цукрової пудри додати лимонну кислоту і по столовій ложці вливати вершки, щоразу добре розтираючи глазур ложкою. Від кількості влитих вершків залежить щільність глазурі.
Крок 8
Готовою глазур'ю прикрасити паски.
І одразу присипте кокосовою стружкою.

Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
