Бефстроганов класичний

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-10
Про страву

Бефстроганов з французської Bœuf Stroganoff — яловичина по-строганівськи.
Інгредієнти

4 порції
Біфстроганов:
- 500 - гр
- 3 - шт
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
- 250 - гр
- 2 - гр
- 2 - гр
- 0.5 - склянка
- 1 - ч. ложка
- 5 - гр
Приготування

Крок 1
Ретельно подрібнити цибулю та підсмажити її у великій сковороді на половині вершкового масла до блідо-золотистого кольору.
Крок 2
Нарізати смужками перець, гриби - тонкими скибочками. Покласти гриби та перець на сковороду і підсмажити протягом 5 хвилин.
Крок 3
Нарізати м'ясо смужками довжиною 5 см. і товщиною 0,5 см. і підсмажити його протягом 4 хвилин на вершковому маслі, що залишилося, часто перевертаючи.
Крок 4
Додати до м'яса цибулю, гриби та перець, посолити, поперчити, перемішати зі сметаною. Підігріти, але в жодному разі не кип'ятити. Прикрасити подрібненою петрушкою.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
40 хв 4-порцій
1

Рублені рибні котлети
45 хв 4-порцій
1

Домашні сосиски з курки
1:00 г 10-порцій
1

Куряча пастрома
1:30 г 6-порцій
1

Котлети з хрусткою скоринкою
45 хв 6-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.