Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-04

Про страву

info
time

1:00 г

portions

20 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Печиво

У цьому рецепті великоднього яйця з арахісовим маслом солодка начинка з арахісовим маслом вкрита темним шоколадом. Ці закуски дуже приємні для великоднього столу.

Інгредієнти

ingredients
20 порції
Тістечка:
  • 225 - гр
  • 225 - гр
  • 35 - гр
  • 2 - гр
  • 3 - ст. ложка
  • 175 - гр
  • 20 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Приготуйте начинку з арахісового масла.
Просійте цукрову пудру в миску. Додайте арахісове масло, вершкове масло та молоко, потім перемішайте – для цього добре підходить електричний вінчик – доки не вийде густа однорідна суміш.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Крок 2

Накрийте кришкою та поставте в холодильник на 30 хвилин для застигання.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Крок 3

Візьміть невеликі мірні ложки і розкачайте суміш в довгасті шматочки. Потім затисніть один кінець кожного, щоб сформувати яйце.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Крок 4

Викладіть на застелений піднос і поставте в морозилку на 15 хвилин, щоб яйця застигнути.

Крок 5

Розтопіть шоколад
Розтопіть темний шоколад у мікрохвильовій печі за 15 секунд і переходьте до етапів покриття.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Крок 6

Шоколад можна розтопити на водяній бані. Щоб темперувати шоколад, покладіть дві третини шоколаду в миску і поставте на каструлю з ледь киплячою водою. Дно каструлі не повинно торкатися води.

Крок 7

Нагрівайте, поки шоколад не розтане і не досягне температури 45C.

Крок 8

Одразу зніміть миску з вогню та додайте відкладений шоколад. Обережно перемішуйте, поки шоколад не розтане.

Крок 9

Коли температура досягне 27C, поставте миску назад на плиту та нагрівайте, поки температура не досягне 32C.

Крок 10

Покрийте яйця шоколадом.
Використовуйте виделку, щоб притримати кожне арахісове яйце і занурити його в шоколад. Струсіть надлишки і покладіть назад на піднос.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Крок 11

Перш ніж шоколад застигне, розсипте зверху декоративною посипкою.
Після застигання подавайте та насолоджуйтесь.

Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.