Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
У цьому рецепті великоднього яйця з арахісовим маслом солодка начинка з арахісовим маслом вкрита темним шоколадом. Ці закуски дуже приємні для великоднього столу.
Інгредієнти
- 225 - гр
- 225 - гр
- 35 - гр
- 2 - гр
- 3 - ст. ложка
- 175 - гр
- 20 - гр
Приготування
Крок 1
Приготуйте начинку з арахісового масла.
Просійте цукрову пудру в миску. Додайте арахісове масло, вершкове масло та молоко, потім перемішайте – для цього добре підходить електричний вінчик – доки не вийде густа однорідна суміш.
Крок 2
Накрийте кришкою та поставте в холодильник на 30 хвилин для застигання.
Крок 3
Візьміть невеликі мірні ложки і розкачайте суміш в довгасті шматочки. Потім затисніть один кінець кожного, щоб сформувати яйце.
Крок 4
Викладіть на застелений піднос і поставте в морозилку на 15 хвилин, щоб яйця застигнути.
Крок 5
Розтопіть шоколад
Розтопіть темний шоколад у мікрохвильовій печі за 15 секунд і переходьте до етапів покриття.
Крок 6
Шоколад можна розтопити на водяній бані. Щоб темперувати шоколад, покладіть дві третини шоколаду в миску і поставте на каструлю з ледь киплячою водою. Дно каструлі не повинно торкатися води.
Крок 7
Нагрівайте, поки шоколад не розтане і не досягне температури 45C.
Крок 8
Одразу зніміть миску з вогню та додайте відкладений шоколад. Обережно перемішуйте, поки шоколад не розтане.
Крок 9
Коли температура досягне 27C, поставте миску назад на плиту та нагрівайте, поки температура не досягне 32C.
Крок 10
Покрийте яйця шоколадом.
Використовуйте виделку, щоб притримати кожне арахісове яйце і занурити його в шоколад. Струсіть надлишки і покладіть назад на піднос.
Крок 11
Перш ніж шоколад застигне, розсипте зверху декоративною посипкою.
Після застигання подавайте та насолоджуйтесь.
Схожі рецепти
Пахлава з тіста філо з маком
1
Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
1
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1