Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

У цьому рецепті великоднього яйця з арахісовим маслом солодка начинка з арахісовим маслом вкрита темним шоколадом. Ці закуски дуже приємні для великоднього столу.
Інгредієнти

- 225 - гр
- 225 - гр
- 35 - гр
- 2 - гр
- 3 - ст. ложка
- 175 - гр
- 20 - гр
Приготування

Крок 1
Приготуйте начинку з арахісового масла.
Просійте цукрову пудру в миску. Додайте арахісове масло, вершкове масло та молоко, потім перемішайте – для цього добре підходить електричний вінчик – доки не вийде густа однорідна суміш.

Крок 2
Накрийте кришкою та поставте в холодильник на 30 хвилин для застигання.

Крок 3
Візьміть невеликі мірні ложки і розкачайте суміш в довгасті шматочки. Потім затисніть один кінець кожного, щоб сформувати яйце.

Крок 4
Викладіть на застелений піднос і поставте в морозилку на 15 хвилин, щоб яйця застигнути.
Крок 5
Розтопіть шоколад
Розтопіть темний шоколад у мікрохвильовій печі за 15 секунд і переходьте до етапів покриття.

Крок 6
Шоколад можна розтопити на водяній бані. Щоб темперувати шоколад, покладіть дві третини шоколаду в миску і поставте на каструлю з ледь киплячою водою. Дно каструлі не повинно торкатися води.
Крок 7
Нагрівайте, поки шоколад не розтане і не досягне температури 45C.
Крок 8
Одразу зніміть миску з вогню та додайте відкладений шоколад. Обережно перемішуйте, поки шоколад не розтане.
Крок 9
Коли температура досягне 27C, поставте миску назад на плиту та нагрівайте, поки температура не досягне 32C.
Крок 10
Покрийте яйця шоколадом.
Використовуйте виделку, щоб притримати кожне арахісове яйце і занурити його в шоколад. Струсіть надлишки і покладіть назад на піднос.

Крок 11
Перш ніж шоколад застигне, розсипте зверху декоративною посипкою.
Після застигання подавайте та насолоджуйтесь.

Схожі рецепти
Дубайський шоколад
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1

Глазур з білого шоколаду для паски
1

Сирна паска Тірамісу
1

Сирні пончики з сметаною
1

Відгуки
