Биті огірки по-китайські

Биті огірки по-китайські
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-23

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски

Биті огірки – знаменита у всьому світі і вже дуже популярна у нас китайська закуска. Замаринувати огірки за півгодини до подачі, можна зберігати їх так і довше. Вони просочуються соусом і стають смачнішими.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Биті огірки:
  • 400 - гр
  • 40 - гр
  • 20 - гр
  • 4 - шт
  • 40 - мл
  • 40 - мл
  • 30 - мл
  • 2 - ч. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Очистіть імбир та часник, порубайте довільно і складіть у блендер. Додайте оцет, соєвий соус, олію, сіль та перець. Подрібніть до однорідності - можна, щоб залишилися дрібні шматочки.

Крок 2

Кладіть перед собою на дошку огірки по одному і якимсь помірно важким предметом (молотком для м'яса, невеликою качалкою) розбивайте огірок так, щоб він потріскався по всій довжині, але не розвалився.

Крок 3

Тепер розріжте огірок упоперек на шматочки приблизно 3 см. Коли всі огірки будуть підготовлені, складіть їх у контейнер із кришкою або зип-пакет із застібкою та залийте імбирно-часниковою сумішшю.

Крок 4

Дуже акуратно, але ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок був покритий заправкою. Залишіть при кімнатній температурі на 30 хв., а потім ще на 30–60 хв. приберіть у холодильник.

Крок 5

Перед подачею дрібно наріжте зелену цибулю і крупніше – кінзу. Злийте більшу частину рідини з огірків і змішайте огірки із зеленню. Відразу ж подавайте. Можна прикрасити шматочками перцю чилі та кунжутом.

Поради

Якщо у вас вдома є темна кунжутна олія - ​​приправте огірки, це зробить їх ще смачнішими.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.