Кабачки цукіні фрі
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Хрустка зовні, ніжні всередині – фрі з цукіні – це суперпроста заміна крохмалистої картоплі. Це фантастична закуска або гарнір до гамбургерів, сендвічів або м’яса на грилі. Підходить для фритюрниці. Чудовий спосіб покласти овочі на тарілки дітей.
Інгредієнти
- 3 - шт
- 0.5 - склянка
- 1 - ч. ложка
- 2 - шт
- 1 - склянка
- 10 - мл
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 220°С і застеліть деко пергаментним папером.
Крок 2
Обріжте кінчики цукіні, а потім розріжте їх навпіл по ширині. Наріжте кожну половинку цукіні товщиною приблизно 1,5 см.
Крок 3
У неглибокій тарілці змішайте разом борошно та часниковий порошок з 1 чайною ложкою солі та 0,5 чайної ложки перцю.
Крок 4
В окремому неглибокому посуді збити яйця. Додайте панірувальні сухарі в третю неглибоку тарілку.
Крок 5
Обмокніть цукіні в борошні, струсіть надлишки, потім умочіть їх в яйцях, а потім у панірувальних сухарях, покривши їх з усіх боків. Розкладіть цукіні в один шар на деку.
Крок 6
Збризніть цукіні олією і запікайте протягом 18–20 хвилин, перевертаючи, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
Поради
Спробуйте нарізати смужки цукіні однакового розміру, щоб забезпечити рівномірне приготування. Таким чином уся фрі буде готова одночасно.
Щоб приготувати цукіні фрі в аерофритюрниці: смажте їх на при 220°С протягом приблизно 10 хвилин, перевертайте та збризніть олією, щоб забезпечити золотисто-коричневу скоринку.
Схожі рецепти
Сирні міні кажани
1
Сирна куля до Хелловіну
1
Фаршировані яйця "Паутинка"
1
Яйця з павуком на Хелловін
1
Фаршивовані яйця з зеленим соусом
1