Паштет із курячої печінки
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Простий, але від цього не менш смачний рецепт паштету з курячої печінки. Якщо додати до нього гриби або якісь ваші улюблені продукти, можна отримати безліч різноманітних смаків.
Інгредієнти
- 500 - гр
- 100 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 250 - мл
- 250 - мл
- 5 - гр
- 5 - гр
Приготування
Крок 1
Вливаємо в каструлю воду та молоко. Викладаємо добре промиту печінку та відправляємо каструлю на плиту. Після закипання варимо печінку 15 хвилин.
Крок 2
Поки готується печінка, трем на тертці моркву і дрібно нарізаєм цибулю. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та викладаємо цибулю з морквою. Готувати до розм'якшення овочів.
Крок 3
Викласти готові овочі, разом з маслом в глибоку чашу. Туди ж відправляємо варену печінку.
Крок 4
Використовуйте занурювальний блендер, щоб подрібнити все на однорідну масу.
Крок 5
Додайте сіль та чорний мелений перець та перемішайте. Смачний, простий у приготуванні печінковий паштет готовий.
Схожі рецепти
Слойки з листкового тіста з сиром та томатами
1
Солоні тарталетки з рікотою та білими грибами
1
Мариновані гриби з часником і чебрецем
1
Кабачки цукіні фрі
1
Печінковий торт
1