Паштет із курячої печінки

Паштет із курячої печінки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-23

Про страву

info
time

30 хв

portions

5 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски
Назва страви:Паштет

Простий, але від цього не менш смачний рецепт паштету з курячої печінки. Якщо додати до нього гриби або якісь ваші улюблені продукти, можна отримати безліч різноманітних смаків.

Інгредієнти

ingredients
5 порції
Паштет:
  • 500 - гр
  • 100 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 250 - мл
  • 250 - мл
  • 5 - гр
  • 5 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Вливаємо в каструлю воду та молоко. Викладаємо добре промиту печінку та відправляємо каструлю на плиту. Після закипання варимо печінку 15 хвилин.

Крок 2

Поки готується печінка, трем на тертці моркву і дрібно нарізаєм цибулю. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та викладаємо цибулю з морквою. Готувати до розм'якшення овочів.

Крок 3

Викласти готові овочі, разом з маслом в глибоку чашу. Туди ж відправляємо варену печінку.

Крок 4

Використовуйте занурювальний блендер, щоб подрібнити все на однорідну масу.

Крок 5

Додайте сіль та чорний мелений перець та перемішайте. Смачний, простий у приготуванні печінковий паштет готовий.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.