Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки

Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-25

Про страву

info
time

40 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски
Назва страви:Рулет

Рулетики з листкового тіста стануть чудовою закускою до святкового столу. Наповнення можна обрати з будь-якого м'яса за смаком.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Для ролів:
  • 4 - шт
  • 1 - уп
  • 1 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 4 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - шт
Соус:
  • 1.5 - склянка
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Карамелізуйте цибулю: на сковороді на середньому вогні додайте вершкове масло та тонко нарізану цибулю. Готуйте, час від часу помішуючи, доки цибуля не стане золотистою та карамелізованою, приблизно 20 хвилин. Відставте остигати.

Крок 2

Зберіть вертушки: розігрійте духовку до 180°C. Розкачайте лист листкового тіста на злегка присипаній борошном поверхні. Розкладіть цибулю поверх тіста. Викласти зверху скибочки сиру і скибочки ростбіфу.

Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки

Крок 3

Розкачайте та наріжте: обережно згорніть тісто, починаючи з одного краю та щільно згорнувши. Використовуйте гострий ніж, щоб нарізати рулет на 2см кружки. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.

Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки

Крок 4

Змастіть кожну вертушку збитим яєчним розчином. Випікайте 20 хвилин або до золотистого кольору і набухання.

Крок 5

Поки вертушки запікаються, змішайте яловичий бульйон, вустерширський соус, часниковий порошок і цибульний порошок у маленькій каструлі. Доведіть до кипіння і варіть кілька хвилин, поки не нагріється.

Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки

Крок 6

Розкладіть вертушки на блюді, прикрасьте нарізаним кубиками розмарином і подавайте з соусом для занурення в соку в маленькій мисці. На здоров'я!

Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.