Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Рулетики з листкового тіста стануть чудовою закускою до святкового столу. Наповнення можна обрати з будь-якого м'яса за смаком.
Інгредієнти
- 4 - шт
- 1 - уп
- 1 - шт
- 2 - ст. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 4 - шт
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1.5 - склянка
- 1 - ст. ложка
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Карамелізуйте цибулю: на сковороді на середньому вогні додайте вершкове масло та тонко нарізану цибулю. Готуйте, час від часу помішуючи, доки цибуля не стане золотистою та карамелізованою, приблизно 20 хвилин. Відставте остигати.
Крок 2
Зберіть вертушки: розігрійте духовку до 180°C. Розкачайте лист листкового тіста на злегка присипаній борошном поверхні. Розкладіть цибулю поверх тіста. Викласти зверху скибочки сиру і скибочки ростбіфу.
Крок 3
Розкачайте та наріжте: обережно згорніть тісто, починаючи з одного краю та щільно згорнувши. Використовуйте гострий ніж, щоб нарізати рулет на 2см кружки. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.
Крок 4
Змастіть кожну вертушку збитим яєчним розчином. Випікайте 20 хвилин або до золотистого кольору і набухання.
Крок 5
Поки вертушки запікаються, змішайте яловичий бульйон, вустерширський соус, часниковий порошок і цибульний порошок у маленькій каструлі. Доведіть до кипіння і варіть кілька хвилин, поки не нагріється.
Крок 6
Розкладіть вертушки на блюді, прикрасьте нарізаним кубиками розмарином і подавайте з соусом для занурення в соку в маленькій мисці. На здоров'я!
Схожі рецепти
Закуска "Мушля з перлиною"
1
Сирні ялиночки
1
Буряковий рулет з оселедцем
1
Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
1
Грибні боли з фаршем
1