Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-12
Про страву
Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
Інгредієнти
4 порції
Брускетки:
- 1 - шт
- 3 - шт
- 200 - гр
- 100 - гр
- 20 - гр
- 1 - гр
Приготування
Крок 1
Злегка підсмажте скибочки багету і дайте їм охолонути.
Крок 2
Намажте їх вершковим сиром.
Крок 3
Зверху викладіть хамон або прошутто, нарізані помідори та руколу.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Сирні міні кажани
1:30 г 14-порцій
1
Yana
Сирна куля до Хелловіну
30 хв 10-порцій
1
Yana
Фаршировані яйця "Паутинка"
30 хв 12-порцій
1
Yana
Яйця з павуком на Хелловін
30 хв 12-порцій
1
Yana
Фаршивовані яйця з зеленим соусом
25 хв 12-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.