Брускета з хамоном, помідорами та рукколою

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-12
Про страву

Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
Інгредієнти

4 порції
Брускетки:
- 1 - шт
- 3 - шт
- 200 - гр
- 100 - гр
- 20 - гр
- 1 - гр
Приготування

Крок 1
Злегка підсмажте скибочки багету і дайте їм охолонути.
Крок 2
Намажте їх вершковим сиром.
Крок 3
Зверху викладіть хамон або прошутто, нарізані помідори та руколу.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Легкі закуски з тіста філо з 5 інгредієнтів
30 хв 12-порцій
1

Міні-кіш з тіста філо з лососем і зеленою цибулею
30 хв 24-порцій
1

Млинці зі шпинатом
40 хв 4-порцій
1

Мариновані баклажани швидкого приготування
4:30 г 8-порцій
1

Закуска "Мушля з перлиною"
45 хв 20-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.