Мариновані гриби з часником і чебрецем

Мариновані гриби з часником і чебрецем
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-07-29

Про страву

info
time

30 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски

Цей рецепт маринованих грибів — це сміливе поєднання часнику, лимона, чебрецю та петрушки, що вбирається грибами, як губка. Додайте ці веганські смаколики на блюдо з антипасто або подавайте з підсмаженим хлібом як закуску, гарнір або корисну закуску.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Для грибів:
  • 450 - гр
  • 5 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 1.5 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 50 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Відваріть гриби. Доведіть середню каструлю води до кипіння.

Крок 2

Щедро посоліть. Додайте гриби та зменшіть вогонь, щоб підтримувати легке кипіння. Варіть 5 хвилин, потім добре процідіть.

Крок 3

Поки готуються гриби: приготуйте маринад. У середній мисці змішайте цибулю-шалот, часник, петрушку, чебрець, пластівці червоного перцю, цедру лимона, лимонний сік, оцет і велику щіпку солі. Збивайте, повільно вливаючи оливкову олію першого віджиму. Спробуйте та додайте сіль на свій смак.

Крок 4

Замаринуйте гриби. Додайте теплі гриби і перемішайте до покриття. Накрийте кришкою та дайте настоятися принаймні 15 хвилин або в холодильнику до 1 дня. Подавайте холодним або кімнатної температури.

Поради

Гриби bella, які також називають грибами креміні, мають коричневий колір, але ви можете використовувати традиційні білі шампіньйони. Обов’язково занурюйте гриби в маринад, поки вони теплі, щоб вони більше просочилися приправами.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.