Мариновані гриби з часником і чебрецем
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Цей рецепт маринованих грибів — це сміливе поєднання часнику, лимона, чебрецю та петрушки, що вбирається грибами, як губка. Додайте ці веганські смаколики на блюдо з антипасто або подавайте з підсмаженим хлібом як закуску, гарнір або корисну закуску.
Інгредієнти
- 450 - гр
- 5 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1 - ч. ложка
- 1.5 - ч. ложка
- 1 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 50 - мл
Приготування
Крок 1
Відваріть гриби. Доведіть середню каструлю води до кипіння.
Крок 2
Щедро посоліть. Додайте гриби та зменшіть вогонь, щоб підтримувати легке кипіння. Варіть 5 хвилин, потім добре процідіть.
Крок 3
Поки готуються гриби: приготуйте маринад. У середній мисці змішайте цибулю-шалот, часник, петрушку, чебрець, пластівці червоного перцю, цедру лимона, лимонний сік, оцет і велику щіпку солі. Збивайте, повільно вливаючи оливкову олію першого віджиму. Спробуйте та додайте сіль на свій смак.
Крок 4
Замаринуйте гриби. Додайте теплі гриби і перемішайте до покриття. Накрийте кришкою та дайте настоятися принаймні 15 хвилин або в холодильнику до 1 дня. Подавайте холодним або кімнатної температури.
Поради
Гриби bella, які також називають грибами креміні, мають коричневий колір, але ви можете використовувати традиційні білі шампіньйони. Обов’язково занурюйте гриби в маринад, поки вони теплі, щоб вони більше просочилися приправами.
Схожі рецепти
Сирні міні кажани
1
Сирна куля до Хелловіну
1
Фаршировані яйця "Паутинка"
1
Яйця з павуком на Хелловін
1
Фаршивовані яйця з зеленим соусом
1