Грибні боли з фаршем
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-12-20
Про страву
Грибні боли - це святкова закуска, яка прикрасить стіл. Всередині містить сир моцареллу та фарш. Смакує з соусом айолі.
Інгредієнти
12 порції
Фаршировані печериці:
- 12 - шт
- 12 - мл
- 250 - гр
- 1 - ч. ложка
- 3 - гр
- 3 - гр
- 50 - гр
- 2 - гр
- 50 - гр
- 300 - мл
Приготування
Крок 1
Помити та очистити гриби від ніжок. Ніжки подрібнити та обсмажити.
Крок 2
Фарш змішати з гірчицю, спеціями та подрібненими ніжками.
Крок 3
В кожну шапочку гриба покладіть міні моцарелу та 1 ст. л фаршу. Сформувати кульки.
Крок 4
Обваляйте кульки в борошні, збитих яйцях та сухарях.
Крок 5
Налийте в сотейник олію та розігрійте. Обсмажуйте в олії грибні боли до золотистої скоринки.
Крок 6
Викладіть обсмажені боли на вистелене пергаментом деко та поставте у розігріту до 150 градусів духовку на 15 хвилин, для доготування фаршу.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Закуска "Мушля з перлиною"
45 хв 20-порцій
1
Yana
Сирні ялиночки
15 хв 16-порцій
1
Yana
Буряковий рулет з оселедцем
45 хв 6-порцій
1
Yana
Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
40 хв 6-порцій
1
Yana
Грибні боли з фаршем
30 хв 12-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.