Грибні боли з фаршем

Грибні боли з фаршем
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-20

Про страву

info
time

30 хв

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски

Грибні боли - це святкова закуска, яка прикрасить стіл. Всередині містить сир моцареллу та фарш. Смакує з соусом айолі.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Фаршировані печериці:
  • 12 - шт
  • 12 - мл
  • 250 - гр
  • 1 - ч. ложка
  • 3 - гр
  • 3 - гр
  • 50 - гр
  • 2 - гр
  • 50 - гр
  • 300 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Помити та очистити гриби від ніжок. Ніжки подрібнити та обсмажити.

Крок 2

Фарш змішати з гірчицю, спеціями та подрібненими ніжками.

Грибні боли з фаршем

Крок 3

В кожну шапочку гриба покладіть міні моцарелу та 1 ст. л фаршу. Сформувати кульки.

Грибні боли з фаршем

Крок 4

Обваляйте кульки в борошні, збитих яйцях та сухарях.

Крок 5

Налийте в сотейник олію та розігрійте. Обсмажуйте в олії грибні боли до золотистої скоринки.

Грибні боли з фаршем

Крок 6

Викладіть обсмажені боли на вистелене пергаментом деко та поставте у розігріту до 150 градусів духовку на 15 хвилин, для доготування фаршу.

Грибні боли з фаршем
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.