Грибні боли з фаршем

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-12-20
Про страву

Грибні боли - це святкова закуска, яка прикрасить стіл. Всередині містить сир моцареллу та фарш. Смакує з соусом айолі.
Інгредієнти

12 порції
Фаршировані печериці:
- 12 - шт
- 12 - мл
- 250 - гр
- 1 - ч. ложка
- 3 - гр
- 3 - гр
- 50 - гр
- 2 - гр
- 50 - гр
- 300 - мл
Приготування

Крок 1
Помити та очистити гриби від ніжок. Ніжки подрібнити та обсмажити.
Крок 2
Фарш змішати з гірчицю, спеціями та подрібненими ніжками.

Крок 3
В кожну шапочку гриба покладіть міні моцарелу та 1 ст. л фаршу. Сформувати кульки.

Крок 4
Обваляйте кульки в борошні, збитих яйцях та сухарях.
Крок 5
Налийте в сотейник олію та розігрійте. Обсмажуйте в олії грибні боли до золотистої скоринки.

Крок 6
Викладіть обсмажені боли на вистелене пергаментом деко та поставте у розігріту до 150 градусів духовку на 15 хвилин, для доготування фаршу.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Міні-кіш з тіста філо з лососем і зеленою цибулею
30 хв 24-порцій
1

Млинці зі шпинатом
40 хв 4-порцій
1

Мариновані баклажани швидкого приготування
4:30 г 8-порцій
1

Закуска "Мушля з перлиною"
45 хв 20-порцій
1

Сирні ялиночки
15 хв 16-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.