Брускета з тунцем та помідорами
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-12
Про страву
Страва брускета з тунцем та помідорами насичена білками та омега-3 жирними кислотами.
Інгредієнти
5 порції
Брускетки:
- 5 - шт
- 1 - ст. ложка
- 150 - гр
- 2 - шт
- 50 - гр
- 2 - гр
- 0.5 - ст. ложка
- 2 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Змастіть хліб олією і покладіть на деко. Відправте духовку до 180 °C на 8–10 хвилин.
Крок 2
Тим часом подрібніть консервований тунець вилкою. Наріжте помідори та оливки шматочками. Порубайте частину базиліка. Змішайте підготовлені інгредієнти з оцтом та сіллю.
Крок 3
Трохи остудити багет, потім натріть його часником. Покладіть на кожен шматочок рибну суміш. Прикрасьте зеленню.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Сирні міні кажани
1:30 г 14-порцій
1
Yana
Сирна куля до Хелловіну
30 хв 10-порцій
1
Yana
Фаршировані яйця "Паутинка"
30 хв 12-порцій
1
Yana
Яйця з павуком на Хелловін
30 хв 12-порцій
1
Yana
Фаршивовані яйця з зеленим соусом
25 хв 12-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.