Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-12
Про страву

Відмінна риса брускетти від бутерброду або тосту в тому, що скибочки хліба попередньо обсушують до прожарювання (на грилі, решітці або на сковороді без олії).
Інгредієнти

5 порції
Брускетки:
- 5 - шт
- 150 - гр
- 2 - гр
- 15 - шт
- 2 - гр
- 5 - гр
Приготування

Крок 1
Підсушіть хліб у розігрітій до 200 ° C духовці протягом 5-7 хвилин. Трохи остудіть.
Крок 2
Змішайте рикотту із сіллю та перцем.
Крок 3
Змастіть багет сиром, зверху покладіть помідори та прикрасьте базиліком.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Легкі закуски з тіста філо з 5 інгредієнтів
30 хв 12-порцій
1

Міні-кіш з тіста філо з лососем і зеленою цибулею
30 хв 24-порцій
1

Млинці зі шпинатом
40 хв 4-порцій
1

Мариновані баклажани швидкого приготування
4:30 г 8-порцій
1

Закуска "Мушля з перлиною"
45 хв 20-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.