Слойки з листкового тіста з сиром та томатами
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Ці томатні тарталетки зі здобного листкового тіста ідеально підходить для сніданку, легкого обіду або закуски.
Інгредієнти
- 1 - уп
- 250 - гр
- 10 - шт
- 2 - шт
- 5 - гр
- 5 - гр
- 350 - гр
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 425°F і вистеліть деко пергаментним папером. Покладіть лист розмороженого листкового тіста на велику обробну дошку та розріжте на 9 рівних шматочків. Використовуйте ніж, щоб зробити прямокутники всередині кожного шматка, створивши периметр ¼ дюйма.
Крок 2
У мисці змішайте вершковий сир, тонко нарізаний базилік, часниковий порошок, орегано та чорний перець. Ручним міксером або дерев’яною ложкою перемішайте до однорідності. Збийте яйце в невеликій мисці та відкладіть його для миття яєць після складання.
Крок 3
Покладіть прямокутники з листкового тіста на деко з пергаментним папером на відстані 1 дюйм один від одного. Ложкою викладіть приблизно 2 столові ложки сирної суміші в середній прямокутник кожного листкового тіста. Зверху покрийте кожен шматок нарізаними помідорами і змастіть помідори оливковою олією. Змастіть краї кожного листкового тіста яєчним розчином.
Крок 4
Поставте деко в духовку і випікайте 18-20 хвилин, поки тісто не стане золотистим. Вийміть з духовки та охолодіть на решітці. Посипте ще базиліком, морською сіллю або меленим перцем і подавайте
Схожі рецепти
Закуска "Мушля з перлиною"
1
Сирні ялиночки
1
Буряковий рулет з оселедцем
1
Рулетики з листкового тіста з смаженою яловичиною по-французьки
1
Грибні боли з фаршем
1