Гарбузово-морквяний сік

Гарбузово-морквяний сік
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-13

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої

Гарбузово-морквяний сік це вітамінний коктейль, що може зберігатися близько досить довго.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
На 4 літрових банки:
  • 1000 - гр
  • 500 - гр
  • 2000 - гр
  • 2 - шт
  • 350 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Гарбуз очистіть від шкірки, насіння. Наріжте дрібними шматочками разом із морквою.

Крок 2

Складіть їх у каструлю і залийте водою.

Крок 3

Доведіть до кипіння, додайте шкірки від апельсинів.

Крок 4

Варіть 15-20 хвилин, поки морква та гарбуз не стануть м'якими.

Крок 5

Зніміть з плити, остудіть і дістаньте апельсинові кірки.

Крок 6

Подрібніть масу блендером. Додайте цукор та сік з апельсинів та лимона. Поставимо сік на вогонь, але в жодному разі не кип'ятимо. Нагріваємо до перших бульбашок, знімаємо з вогню.

Крок 7

Розлийте сік по чотирьох літрових банках і закрийте кришками. Після остигання зберігайте в холодильнику.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.