Гарбузово-морквяний сік
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-08-13
Про страву
Гарбузово-морквяний сік це вітамінний коктейль, що може зберігатися близько досить довго.
Інгредієнти
4 порції
На 4 літрових банки:
- 1000 - гр
- 500 - гр
- 2000 - гр
- 2 - шт
- 350 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Гарбуз очистіть від шкірки, насіння. Наріжте дрібними шматочками разом із морквою.
Крок 2
Складіть їх у каструлю і залийте водою.
Крок 3
Доведіть до кипіння, додайте шкірки від апельсинів.
Крок 4
Варіть 15-20 хвилин, поки морква та гарбуз не стануть м'якими.
Крок 5
Зніміть з плити, остудіть і дістаньте апельсинові кірки.
Крок 6
Подрібніть масу блендером. Додайте цукор та сік з апельсинів та лимона. Поставимо сік на вогонь, але в жодному разі не кип'ятимо. Нагріваємо до перших бульбашок, знімаємо з вогню.
Крок 7
Розлийте сік по чотирьох літрових банках і закрийте кришками. Після остигання зберігайте в холодильнику.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Глінтвейн класичний
1:00 г 8-порцій
1
Yana
Гарбузове латте зі спеціями
10 хв 1-порцій
1
Yana
Детокс-напій з яблучним оцтом і куркумою
15 хв 1-порцій
1
Yana
Куркума-латте або Золоте молоко (Golden Milk Turmeric Latte)
15 хв 2-порцій
1
Yana
Гарбузово-морквяний сік
30 хв 4-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.