Білий глінтвейн

Білий глінтвейн
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-15

Про страву

info
time

25 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Німецька
Категорія страви:Напої

Глінтвейн не завжди має бути червоною класикою. Білий глінтвейн, вишуканий ароматними спеціями, має не менше смаку та забезпечує приємну різноманітність у келиху!

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Приготування глінтвейну:
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 750 - мл
  • 5 - шт
  • 10 - шт
  • 1 - шт
  • 5 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Апельсин і лимон розріжте навпіл і вичавіть сік. Додайте в каструлю біле вино, сік, спеції та цукор. Повільно нагрійте суміш глінтвейну під закритою кришкою, але не кип’ятіть!

Крок 2

Дайте глінтвейну настоятися ще 5-10 хвилин при невеликій температурі. Прибрати спеції. Подавайте глінтвейн гарячим.

Поради

Щоб легше було видалити спеції з готового глінтвейну, їх можна засипати в чайний фільтр і додати в каструлю. Для подачі ви можете додати бадьян та/або шматочок апельсина в кожну склянку.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.