Білий глінтвейн
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-12-15
Глінтвейн не завжди має бути червоною класикою. Білий глінтвейн, вишуканий ароматними спеціями, має не менше смаку та забезпечує приємну різноманітність у келиху!
Інгредієнти
4 порції
Приготування глінтвейну:
- 1 - шт
- 1 - шт
- 750 - мл
- 5 - шт
- 10 - шт
- 1 - шт
- 5 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Апельсин і лимон розріжте навпіл і вичавіть сік. Додайте в каструлю біле вино, сік, спеції та цукор. Повільно нагрійте суміш глінтвейну під закритою кришкою, але не кип’ятіть!
Крок 2
Дайте глінтвейну настоятися ще 5-10 хвилин при невеликій температурі. Прибрати спеції. Подавайте глінтвейн гарячим.
Поради
Щоб легше було видалити спеції з готового глінтвейну, їх можна засипати в чайний фільтр і додати в каструлю. Для подачі ви можете додати бадьян та/або шматочок апельсина в кожну склянку.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Узвар із сухофруктів
30 хв 8-порцій
1
Yana
Коктейль з блакитним чаєм та джином
10 хв 4-порцій
1
Yana
Глінтвейн з джином
20 хв 6-порцій
1
Yana
Білий глінтвейн
25 хв 4-порцій
1
Yana
Глінтвейн класичний
1:00 г 8-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.