Бабл ті (Bubble tea)

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-06-09
Про страву

Бульбашко́вий чай (англ. Bubble tea або pearl tea — «чай з бульбашками», «чай з перлинами») — напій на основі чорного або зеленого чаю, в який додають фруктові сиропи, молоко, екстракти екзотичних рослин і різні топінги, зазвичай додаючи кульки з тапіоки.
Інгредієнти

2 порції
Бабл ті:
- 50 - гр
- 3 - ст. ложка
- 4 - склянка
- 50 - гр
- 20 - гр
Приготування

Крок 1
Промиті та остиглі кульки тапіоки залити карамельним сиропом і прибрати в холодильник мінімум на годину.
Крок 2
У високі склянки розкласти кульки по 2 ст.л., можна разом із сиропом.
Крок 3
Заваріть міцний чорний чай, остудіть його та процідіть. Змішайте чай із молоком та сиропом.
Основу напою можна приготувати з будь-якого чаю та доповнити його молоком, сиропом чи соком на вибір.
Крок 4
У склянку насипте трохи льоду та перемішайте.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Узвар із сухофруктів
30 хв 8-порцій
1

Коктейль з блакитним чаєм та джином
10 хв 4-порцій
1

Глінтвейн з джином
20 хв 6-порцій
1

Білий глінтвейн
25 хв 4-порцій
1

Глінтвейн класичний
1:00 г 8-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.