Бабл ті (Bubble tea)

Бабл ті (Bubble tea)
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-09

Про страву

info
time

15 хв

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої

Бульбашко́вий чай (англ. Bubble tea або pearl tea — «чай з бульбашками», «чай з перлинами») — напій на основі чорного або зеленого чаю, в який додають фруктові сиропи, молоко, екстракти екзотичних рослин і різні топінги, зазвичай додаючи кульки з тапіоки.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Бабл ті:
  • 50 - гр
  • 3 - ст. ложка
  • 4 - склянка
  • 50 - гр
  • 20 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Промиті та остиглі кульки тапіоки залити карамельним сиропом і прибрати в холодильник мінімум на годину.

Крок 2

У високі склянки розкласти кульки по 2 ст.л., можна разом із сиропом.

Крок 3

Заваріть міцний чорний чай, остудіть його та процідіть. Змішайте чай із молоком та сиропом.
Основу напою можна приготувати з будь-якого чаю та доповнити його молоком, сиропом чи соком на вибір.

Крок 4

У склянку насипте трохи льоду та перемішайте.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.