Куркума-латте або Золоте молоко (Golden Milk Turmeric Latte)

Куркума-латте або Золоте молоко (Golden Milk Turmeric Latte)
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-01

Про страву

info
time

15 хв

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої

Golden Milk Turmeric Latte – це індійський напій, який зігріє вашу душу та збудить ваші смакові рецептори. Його швидко й легко приготувати з молоком і жменею зігріваючих спецій і природньо підсолодити за смаком.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Для куркума-латте:
  • 2 - склянка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 0.3 - ч. ложка
  • 1 - гр
  • 2 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

У маленькій каструлі змішайте разом молоко, куркуму, імбир, корицю та чорний перець. Нагрівайте на середньому вогні, поки не закипить.

Крок 2

Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 5 хвилин. Зніміть з вогню і додайте мед. Спробуйте на смак і відкоригуйте солодкість і смак. Додайте більше куркуми, імбиру, кориці або підсолоджувача на основі ваших особистих уподобань.

Крок 3

Перелийте напій через дрібне сито, щоб видалити грудочки. Якщо ви замінюєте мелений імбир свіжим, цей крок можна пропустити.

Крок 4

Розділіть латте з куркумою на дві чашки та подавайте теплим або зберігайте в холодильнику та подавайте холодним з льодом.

Куркума-латте або Золоте молоко (Golden Milk Turmeric Latte)

Поради

Золоте молоко має природні цілющі та заспокійливі властивості. Якщо ви вип’єте його приблизно за годину до того, як плануєте лягати спати, це допоможе вам розслабитися, перш ніж поринути в спокійний сон.

Молоко з куркумою також має природні антибактеріальні, противірусні та протигрибкові властивості, які можуть допомогти підвищити імунітет.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.