М'ятний квас

М'ятний квас
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-15

Про страву

info
time

30 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої
Назва страви:Квас

Приємний та освіжаючий квас із свіжої м'яти можна приготувати дуже легко. На смак він виходить дуже незвичайним, м'ята приємно холодить і залишає трав'яний післясмак.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для квасу:
  • 2 - ст. ложка
  • 300 - гр
  • 2000 - мл
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Житній хліб нарізати скибками, підсушити в духовці, залити окропом і залишити на 3 години.

Крок 2

Хлібний настій процідити, нагріти до кипіння, покласти м'яту та знову довести до кипіння. Зняти з вогню, засипати цукор і розмішати до його розчинення.

Крок 3

Остудіть сусло до кімнатної температури і додайте розведені в воді забродивші дріжджі.

Крок 4

Тримайте в теплому місці до появлення піни, зніміть її та процідіть через подвійний шар марлі.

Крок 5

Розлийте квас в пляшки, закрийте і поставте на 12годин в холодне місце.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.