Сангрія безалкогольна з гібіскусом і чебрецем

Сангрія безалкогольна з гібіскусом і чебрецем
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-07-20

Про страву

info
time

15 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої

Ця освіжаюча безалкогольна сангрія, наповнена балансом солодкого, гострого, терпкого та шипучого, ідеально підходить для літніх вечірок чи пізніх сніданків, особливо для тих, хто не вживає алкоголю. Основа — концентрат із сухих квітів гібіскуса, спецій, меду, цедри цитрусових і свіжого чебрецю.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Для сиропу з гібіскусу:
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 6 - склянка
  • 3 - шт
  • 3 - ст. ложка
  • 0.5 - ст. ложка
  • 0.3 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 5 - гр
  • 3 - шт
  • 50 - гр
До завершення та подачі:
  • 6 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - склянка

Приготування

steps

Крок 1

Приготуйте сироп з гібіскуса. За допомогою овочечистки зніміть 2 довгі смужки цедри з апельсина та цедру з усього лимона, залишивши якомога більше білої серцевини. Додайте апельсинову та лимонну цедру в середню каструлю, поставте на середній вогонь. У каструлю додайте воду, палички кориці, гілочки чебрецю, сушені квіти гібіскуса, мед, духмяний перець, гвоздику, горошини чорного перцю та сіль (за бажанням) і перемішайте, до поєднання.

Крок 2

Проваріть сироп. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до слабкого, щоб сироп кипів на повільному вогні, періодично помішуючи протягом 6 хвилин. Зніміть з вогню та дайте охолонути до кімнатної температури та настоюйте протягом 1 години.

Крок 3

Приготуйте ємніть. У глечик додайте 1 склянку апельсинового соку та скибочки апельсина та лимона. У мірну чашку для рідини вичавіть сік з апельсина. Встановіть дрібне сито на глечик і вилийте через нього апельсиновий сік, щоб видалити м’якоть або насіння. Потім вичавіть лимонний сік із цедрою в мірну чашку для рідини. 1 столову ложку лимонного соку і додайте його в глечик з апельсиновим соком.

Сангрія безалкогольна з гібіскусом і чебрецем

Крок 4

Процідіть сироп. Перелийте охолоджений сироп через дрібне ситечко в глечик із соком. Тильною стороною ложки натисніть на спеції та смужки цедри, щоб вичавити максимум смаку. Викиньте тверді речовини.

Крок 5

Охолодити. Перемішайте, потім накрийте глечик і поставте в холодильник для охолодження на 2-4 години або навіть на ніч.

Крок 6

Подавайте. Розлийте в наповнені льодом келихи для вина та прикрасьте нарізаними на четвертинки скибочками апельсина, кружальцями лимона та маленькою гілочкою чебрецю, якщо бажаєте. Додайте трохи содової і перемішайте.

Сангрія безалкогольна з гібіскусом і чебрецем

Поради

Якщо ви охолоджуєте сангрію на ніч, рекомендуємо тримати скибочки цитрусових окремо до 2-4 годин перед подачею. Це запобіжить гіркоті скибочок лимона.

Майте на увазі, що гібіскус може забруднити пористі або світлі поверхні.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.