Салат з курки та ананасів
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Салат з куркою, ананасами та грибами ще називається «Дамським», оскільки його смак містить у собі солодкі та кислуваті нотки. Таку страву подають із келихом шампанського чи білого солодкого вина. За бажанням його можна доповнити відвареними курячими або перепелиними яйцями.
Інгредієнти
- 1 - шт
- 0.5 - уп
- 240 - гр
- 50 - гр
- 4 - гр
- 4 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Заздалегідь відваріть куряче стегенце або куряче філе в підсоленій воді приблизно 30 хвилин, а потім остудіть.
Охолоджене м'ясо розберіть руками на волокна або наріжте їх невеликими шматочками, висипаючи салатник.
Крок 2
Мариновані гриби розріжте навпіл, якщо вони дрібні, або чотири частини, якщо гриби великі. Висипте нарізку в салатник.
Крок 3
Половину банки ананасу наріжте кубиками і додайте до салатної суміші.
Крок 4
Спресуйте очищений та промитий зубчик часнику, всипте сіль, додайте майонез. Акуратно перемішайте салат з заправкою та залиште на 20-30 хвилин у холоді для просочення часниковим ароматом.
Крок 5
Потім викладіть блюдо в підготовлені креманки або піали і подавайте до столу, прикрасивши листочками свіжої зелені.
Поради
Рецепт за смаком можна доповнити сиром, кукурудзою
Схожі рецепти
Салат «Кобб»
1
Салат з курки та ананасів
1
Салат з курячою грудкою та корейською морквою
1
Вінегрет із квашеною капустою
1
Салат з буряком, яблуками і волоськими горіхами
1