Салат з курячою грудкою та корейською морквою

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-12-26
Про страву

Салат з вареною курячою грудкою та морквою – простий у приготуванні, калорійний, смачний та соковитий. Цей салат чудово доповнить другі страви.
Інгредієнти

3 порції
Салат з курячою грудкою та корейською морквою:
- 1 - шт
- 1 - шт
- 3 - шт
- 1 - уп
- 50 - гр
- 50 - гр
- 5 - гр
Приготування

Крок 1
Варену курячу грудку нарізати на невеликі шматочки. Сир та яйця натерти на великій тертці.

Крок 2
В кулінарке кільце викласти по черзі шари курки, моркви по-корейськи, сиру, яйця та кукурудзи, змастивши між собою майонезом.

Крок 3
Зверху посолити та поперчити за смаком.
Приємного апетиту!
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Салат «Кобб»
20 хв 4-порцій
1

Салат з курки та ананасів
45 хв 4-порцій
1

Салат з курячою грудкою та корейською морквою
30 хв 3-порцій
1

Вінегрет із квашеною капустою
1:20 г 6-порцій
1

Салат з буряком, яблуками і волоськими горіхами
40 хв 4-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.