Салат з квашеної капусти
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Квашену капусту можна подавати як закуску або готувати з нею безліч смачних салатів. Квашена капуста є відмінним джерелом вітаміну C, що сприяє зміцненню імунної системи, а також містить вітаміни K, B та A. Ферментація перетворює капусту на пробіотичну їжу, що сприяє здоров'ю кишечника, покращує травлення та абсорбцію поживних речовин. Вона містить калій, кальцій і магній, які важливі для здоров'я кісток, нервової системи та серцево-судинної системи. Квашена капуста містить антиоксиданти, такі як індол-3-карбінол та сульфорафан, які можуть допомогти знизити ризик деяких захворювань, включаючи рак. Деякі дослідження показують, що квашена капуста може сприяти зниженню рівня холестерину, завдяки своїм фібрам і пробіотикам. Вживання квашеної капусти може бути корисним доповненням до раціону, проте важливо пам'ятати про помірність, оскільки вона також містить сіль.
Інгредієнти
- 350 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 3 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 70 - мл
- 1 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Відіжміть капусту. Очищене яблуко та моркву натріть або наріжте соломкою.
Крок 2
Змішайте підготовлені інгредієнти. Поперчіть.
Крок 3
З'єднайте мед, гірчицю, олію та оцет. Заправте салат.
Схожі рецепти
Салат «Кобб»
1
Салат з курки та ананасів
1
Салат з курячою грудкою та корейською морквою
1
Вінегрет із квашеною капустою
1
Салат з буряком, яблуками і волоськими горіхами
1