Вінегрет із квашеною капустою

Вінегрет із квашеною капустою
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-20

Про страву

info
time

1:20 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Салати

Вінегрет приготовлений з печених буряків має глибший і солодший смак. Салат найсмачніший на наступний день після приготування, коли всі овочі гармонійно поєднались смаком.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Вінегрет:
  • 2 - шт
  • 2 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 2 - шт
  • 200 - гр
  • 1 - уп
  • 50 - мл
  • 5 - гр
  • 5 - гр
  • 10 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Буряк добре помийте, загорніть у фольгу й поставте у розігріту до 180 ᵒС духовку. Запікайте буряк до готовності, приблизно 50 хвилин, в залежності від розміру буряка.

Вінегрет із квашеною капустою

Крок 2

Відваріть картоплю та моркву. Остудіть овочі, очистіть і наріжте невеликими кубиками, викладіть в салатник.

Вінегрет із квашеною капустою

Крок 3

Буряк почистіть та поріжте кубиками. Покладіть до всіх овочів разом з горошком, капустою, цибулею та нашинкованим огірком.

Крок 4

Зробіть заправку - змішайте нерафіновану соняшникову олію з яблучним оцтом, заправте вінегрет, посоліть, поперчіть до смаку, перемішайте. Вінегрет готовий до подачі до столу, смачнішим він стане на наступний день.

Вінегрет із квашеною капустою

Поради

Зберігати вінегрет до 3-х днів в холодильнику.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.