Вінегрет із квашеною капустою
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Вінегрет приготовлений з печених буряків має глибший і солодший смак. Салат найсмачніший на наступний день після приготування, коли всі овочі гармонійно поєднались смаком.
Інгредієнти
- 2 - шт
- 2 - шт
- 1 - шт
- 1 - шт
- 2 - шт
- 200 - гр
- 1 - уп
- 50 - мл
- 5 - гр
- 5 - гр
- 10 - мл
Приготування
Крок 1
Буряк добре помийте, загорніть у фольгу й поставте у розігріту до 180 ᵒС духовку. Запікайте буряк до готовності, приблизно 50 хвилин, в залежності від розміру буряка.
Крок 2
Відваріть картоплю та моркву. Остудіть овочі, очистіть і наріжте невеликими кубиками, викладіть в салатник.
Крок 3
Буряк почистіть та поріжте кубиками. Покладіть до всіх овочів разом з горошком, капустою, цибулею та нашинкованим огірком.
Крок 4
Зробіть заправку - змішайте нерафіновану соняшникову олію з яблучним оцтом, заправте вінегрет, посоліть, поперчіть до смаку, перемішайте. Вінегрет готовий до подачі до столу, смачнішим він стане на наступний день.
Поради
Зберігати вінегрет до 3-х днів в холодильнику.
Схожі рецепти
Салат «Кобб»
1
Салат з курки та ананасів
1
Салат з курячою грудкою та корейською морквою
1
Вінегрет із квашеною капустою
1
Салат з буряком, яблуками і волоськими горіхами
1