Полуничний квас

Полуничний квас
2

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-30

Про страву

info
time

20 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Напої
Назва страви:Квас

Приготування полуничного напою займає не більше 20 хвилин, а інгредієнти використовуються найдоступніші: полуниця, цукор та дріжджі.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Квас:
  • 1000 - мл
  • 2000 - мл
  • 400 - гр
  • 25 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Воду влити в каструлю, поставити на вогонь, всипати цукор і ,помішуючи, довести до кипіння.

Крок 2

Додати полуничний сік, дати охолонути до кімнатної температури, ввести розмішані у воді дріжджі і заквасити.

Крок 3

Розливаємо напій по пляшках та залишаємо у теплому місці на дві доби. Паслі бродіння необхідно залишити квас на добу в холодильнику. Готовитий квас подавати охолодженим.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.