Французький цибулевий суп

Французький цибулевий суп
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-14

Про страву

info
time

1:20 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Супи та бульйони

Класичний цибулевий суп (Soupe à l'oignon) є одночасно недорогою і простою в приготування стравою. Покладіть в суп більше грінок з сиром і з задоволенням пригощайте друзів.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
для супу:
  • 25 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 700 - гр
  • 2 - ч. ложка
  • 2 - шт
  • 1200 - мл
  • 300 - мл
  • 2 - гр
  • 2 - гр
  • 6 - шт
  • 225 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте соняшникові олію та вершкове масло в каструлі з товстим дном. Викладіть подрібнену напівкільцями цибулю та цукор та смажте на середньому вогні помішуючи, протягом 20 хвилин або поки суміш не стане світло - коричневою. Покладіть часник і готуйте ще 1 хвилину. Ми отримали карамелізованиу цибулю.

Французький цибулевий суп

Крок 2

Влийте в кастулю бульйон, біле вино, додайте сіль та перець і залиште томитися на маленькомі вогні 1 годину.

Крок 3

За 5 хвилин до подачі розігрійте духовку до 200 C. Посипте скибки багету тертим сиром і запікайте їх, поки вони не набудуть золотистого відтінку та сир не почне пузиритися.

Крок 4

Покладіть грінку з сиром в кожну тарілку та залийте супом. Подавайте на стіл.

Французький цибулевий суп
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.