Крем-суп із печериць з плавленим сиром

Крем-суп із печериць з плавленим сиром
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-17

Про страву

info
time

1:00 г

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Супи та бульйони
Назва страви:Крем-супГрибний суп

Крем-суп з плавленим сирком виходить навіть ніжнішим, ніж суп з вершками.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Для крем-супу:
  • 2 - шт
  • 500 - гр
  • 0.5 - шт
  • 40 - гр
  • 700 - гр
  • 2 - гр
  • 80 - гр
  • 1 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Наріжте очищену картоплю невеликими шматочками, а печериці тонкими скибочками. Дрібно поріжте цибулю.

Recipe Main IMG

Крок 2

У каструлі з товстим дном розтопіть вершкове масло. Обсмажуйте цибулю до м'якості протягом кількох хвилин.

Крок 3

Додайте картоплю та гриби та залийте водою. Доведіть до кипіння та варіть близько 10 хвилин.

Крок 4

Вмішайте плавлений сир, посоліть і поперчіть. Пробийте занурювальним блендером і знову доведіть до кипіння.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.