Солянка м'ясна збірна

Солянка м'ясна збірна
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-30

Про страву

info
time

1:30 г

portions

8 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Супи та бульйони

Солянка — старовинна російська національна супова страва, багатокомпонентний суп заправки густої консистенції з яскраво вираженим ароматом і характерним гострим кисло-солоним насиченим смаком.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Для солянки:
  • 2000 - мл
  • 3 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - гр
  • 2 - гр
  • 800 - гр
  • 150 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - ст. ложка
  • 12 - шт
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - склянка
  • 3 - шт
  • 100 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Зваріть говяжий бульйон з з корінням петрушки, моркви, лавровим листом та чорним перцем. М'ясо вийміть з каструлі. Його можна як і додати до солянки, так і використати для іншої страви. Відваріть в бульйоні курку, шинку, сосиски.

Крок 2

Курку подрібніть на шматочки, шинку та сосиски наріжте дуже дрібно і знову покладіть в бульйон.

Крок 3

На вершковому маслі обсмажити з борошном дрібно нашатковану цибулину, розвести бульйоном і влити в каструлю з солянкою.

Крок 4

Покласти в сковорідку дрібно нарізані мариновані огірки, дрібно нарізані печериці, а також оливки та каперси. Додайте томатну пасту та припустіть на вогні заправку.

Крок 5

Вилийте заправку в каструлю та доведіть до кипіння і, зменшивши вогонь, варіть 10-15 хв. За 1-2 хв до закінчення варіння додайте сметану.

Поради

Подавайте зі скибочками лимону.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.