Женуаз генуезький бісквіт

Женуаз генуезький бісквіт
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-20

Про страву

info
time

45 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Торти
Назва страви:Бісквіт

Генуезький бісквіт - сухий з додаванням невеликої кількості розтопленого вершкового масла, завдяки якому він стає смачнішим та ніжнішим і може довше зберігатися. Бісквіт залишається свіжим протягом 2х діб.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Генуезький бісквіт:
  • 4 - шт
  • 2 - гр
  • 115 - гр
  • 115 - гр
  • 50 - гр
  • 10 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте елетричну духову шафу до 190С, а газову до 170 С. Змастіть маслом форму для випікання діаметром 20см, застелену пергаментом та посипте мукою чи цукром.

Крок 2

Ємність з цукром та яйцями поставте на гарячу водяну баню так, щоб дно миски не торкалось води. Збивайте суміш міксером, доки вона не збільшиться в об'ємі в два рази та не стане білою і пишною.

Крок 3

Зніміть ємніть з водяної бані і продовжуйте збивати, поки суміш не застигне. Кухонною лопаткою перемішайте суміш з сіллю та половиною просіяної муки. Помішуючи, додавайте по черзі розтоплене масло (вливайте по краям) та решту муки.

Крок 4

Викладіть тісто в форму та випікайте 30-35 хвилин або поки корж не почне відставати від бортиків. Остудіть в формі 5 хвилин та перевернуть на решітку до повного остигання.

Поради

Масло має бути рідким, але не гарячим, наливати його потрібно не по центру, а по краям. Вимішувати тісто краше лопаткою знизу - вверх.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.