Блинний торт Шоколадний

Блинний торт Шоколадний
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-13

Про страву

info
time

1:00 г

portions

15 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Торти

Блинний торт вигляддає складним у приготуванні. Проте, якщо ви любите готувати млинці, цей торт виявиться досить простим у приготування.

Інгредієнти

ingredients
15 порції
Для 22-25 млинців діаметром 16-18 см:
  • 450 - гр
  • 450 - гр
  • 1 - склянка
  • 3 - гр
  • 3 - шт
  • 0.5 - ч. ложка
  • 2 - ч. ложка
  • 400 - гр
  • 100 - мл
Для крему:
  • 200 - мл
  • 280 - гр
  • 80 - гр
  • 60 - гр
  • 80 - гр
  • 40 - мл
Для прикрашання:
  • 100 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

В окремій ємності з'єднайте молоко та гарячу кип'ячену воду. Додайте цукор, щіпку солі і почніть збивати. Не припиняючи збивання, додайте по одному всі яйця.
Збийте суміш до однорідності. Додайте соду, перемішайте.

Крок 2

Борошно просійте в миску, додайте до неї половину підготовленої молочно-яєчної суміші, почніть перемішувати, потроху додаючи рідку частину.

Крок 3

Додайте в тісто кілька камель лимонного соку та олію, знову добре перемішайте. На добре розігрітій сковороді випікайте млинці, при необхідності змастивши маслом сковороду.

Блинний торт Шоколадний

Крок 4

Для крему вершки збийте з цукром, потім додайте вершковий сир, і перемішайте до однорідності. Шоколад з'єднайте з вершковим маслом, розтопіть на водяній бані, суміш має стати однорідною. Додайте шоколадно-вершкову суміш до вершків. Перемішайте, а потім додайте еспресо. Вимішайте крем до однорідності.
Не охолоджуйте крем перед збиранням торта, якщо збираєте його в кільці, нехай він стабілізується разом із тортом, у зібраному вигляді.

Крок 5

Приступайте до збирання торта. Виберіть форму необхідного діаметру і обріжте всі млинці, щоб торт був з рівними краями. За допомогою ацетатної плівки сформуйте бортики всередині кондитерського кільця. Кільце встановіть на тарілку, викладіть на дно перший млинець та частину начинки, потім накрийте другим млинцем і т.д. Зберіть торт усередині кільця і заберіть його в холодильник на ніч, до стабілізації. Готовий торт вийміть із форми, подавати його можна вже у такому вигляді, прикрасивши ягодами.

Крок 6

Для прикраси розтопіть шоколад на водяній бані. Розподіліть шоколад по торті, який має бути дуже холодним. Заберіть торт у морозилку на кілька хвилин, щоб шоколад схопився.

Крок 7

Вийміть торт та прикрасьте його ягодами.
Подавайте торт охолодженим.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.