Торт "П'яна вишня"

Торт "П'яна вишня"
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-21

Про страву

info
time

45 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Торти
Назва страви:Бісквіт

Торт "П'яна вишня" стане прикрасою вашого столу до свят.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Для тіста:
  • 9 - шт
  • 120 - гр
  • 130 - гр
  • 70 - гр
  • 2 - ч. ложка
Для крему:
  • 1.5 - склянка
  • 50 - гр
  • 2 - шт
  • 250 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 150 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Білки збити зі дрібкою солі, додати цукор збити до стійких піків, ввести жовтки, далі збити. Просіяне борошно з какао і розпушувачем, акуратно вимішати лопаткою. Випікати 50 хвилин на середньому вогні. Форма 20 - 25см.

Торт "П'яна вишня"

Крок 2

Бісквіт розрізати навпіл, вийняти обережно весь м'якуш і відставити.

Крок 3

Вишню вимити, очистити від кісточок, укласти в банку і притиснути ложкою, щоб вона лежала щільніше, потім залити коньяком, засипати цукровим піском і залишити на два дні, щільно закривши кришкою.

Крок 4

Для крему: Какао змішати з 1 столовою ложкою цукру, додати згущене молоко, ретельно все перемішати. Масло розтерти добіла з цукровим піском, що залишився, поступово додаючи масу зі згущеним молоком. Крем змішати з серединкою бісквіту та додати половину вишень.

Крок 5

Перший корж пропитуємо соком з вишні. Далі покриваємо кремом. Викладаємо решту вишні і ще частину крему.

Крок 6

Закриваємо верхньою частиною бісквіту та залишаємо охолоджуватись на протязі 6 годин.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.