Пляцок "Веселий батяр"

Пляцок "Веселий батяр"
4

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Chef Avocado
Chef AvocadoДодано: 2024-03-03

Про страву

info
time

1:45 г

portions

15 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Торти

Львівські пляцки — традиційна і дуже популярна святкова випічка на заході України.

Інгредієнти

ingredients
15 порції
Для коржа:
  • 6 - шт
  • 70 - гр
  • 70 - гр
  • 60 - гр
  • 4 - гр
  • 180 - гр
Для крему:
  • 300 - гр
  • 6 - шт
  • 500 - мл
  • 150 - гр
  • 20 - гр
  • 38 - гр
Додатково:
  • 350 - гр
  • 120 - мл
  • 30 - мл
  • 150 - гр
  • 75 - мл
  • 20 - гр
  • 100 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Корж:
Збити білки з цукром до стійкої піни. Вмішати кокосову стружку, мак і горіх и.
Випікати при 180*С приблизно 25 хв.

Recipe Main IMG

Крок 2

Крем: із молока, крохмалю, цукру, ванільного цукру та жовтків.
Усе збити вінчиком до однорідності та, помішуючи, заварити.
Охолодити. Збити з маслом до пухкості. Розділити на 4 частини. Однією частиною змастити корж.
Каву перемішати з коньяком. Кожен крекер опускати на 1-2 секунди у цю суміш і викладати на крем в один шар. Згори змастити другою частиною кр5му. Повторити ці шари ще два рази.

Recipe Main IMG

Крок 3

Родзинки проварити 5 хвилин у вині. Остудити, розкласти на верхній шар крему і втиснути злегка у нього.
Шоколад розтопити з 35 мл вина і змастити родзинки згори.

Recipe Main IMG
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.