Салат з квашеної капусти

Салат з квашеної капусти
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-17

Про страву

info
time

15 хв

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Салати

Квашену капусту можна подавати як закуску або готувати з нею безліч смачних салатів. Квашена капуста є відмінним джерелом вітаміну C, що сприяє зміцненню імунної системи, а також містить вітаміни K, B та A. Ферментація перетворює капусту на пробіотичну їжу, що сприяє здоров'ю кишечника, покращує травлення та абсорбцію поживних речовин. Вона містить калій, кальцій і магній, які важливі для здоров'я кісток, нервової системи та серцево-судинної системи. Квашена капуста містить антиоксиданти, такі як індол-3-карбінол та сульфорафан, які можуть допомогти знизити ризик деяких захворювань, включаючи рак. Деякі дослідження показують, що квашена капуста може сприяти зниженню рівня холестерину, завдяки своїм фібрам і пробіотикам. Вживання квашеної капусти може бути корисним доповненням до раціону, проте важливо пам'ятати про помірність, оскільки вона також містить сіль.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Для Салату:
  • 350 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 3 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 70 - мл
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Відіжміть капусту. Очищене яблуко та моркву натріть або наріжте соломкою.

Крок 2

Змішайте підготовлені інгредієнти. Поперчіть.

Крок 3

З'єднайте мед, гірчицю, олію та оцет. Заправте салат.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.