Весняний салат з редьки з м'ятою і фісташками

Весняний салат з редьки з м'ятою і фісташками
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-23

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Салати

Салат із свіжої червоної редьки з м’ятою, цибулею-шалотом, лимоном і підсмаженими фісташками. Цей салат краще їсти свіжим. Ви можете підготувати інгредієнти на кілька годин вперед і навіть дати редисці замаринуватися в лимонному соці на пару годин. Але не додавайте олію, м’яту чи фісташки до подачі.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Салат:
  • 450 - гр
  • 50 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 50 - гр
  • 10 - шт
  • 2 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Замаринуйте порізану редиску:
Змішайте в мисці шматочки редиски, подрібнену зелену цибулю, цедру лимона, лимонний сік і сіль. Дайте постояти від 15 до 30 хвилин.

Recipe Main IMG

Крок 2

Підсмажте фісташки:
Підсмажте очищені фісташки, нагрівши невелику сковороду на сильному вогні. Додайте фісташки та нагрійте, поки вони не підрум’яняться. Зніміть з вогню і дайте охолонути.

Крок 3

Злийте зайву рідину:
Коли ви будете готові до подачі, якщо в редисці є багато зайвої рідини, процідіть її.
До редиски додайте підсмажені фісташки, подрібнену м’яту та оливкову олію та одразу подавайте.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.