Американські панкейки

Американські панкейки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-05

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Сніданки
Назва страви:Млинці

Панкейки - це традиційна страва Північної Америки, популярна як у США, так і в Канаді. У перекладі означає просто – тістечко на сковороді (pun-сковорода, cake-тістечко). Американські млинці роблять на молоці, а не на кефірі, і додають велику кількість розпушувача, який піднімає їх при випічці. Тісто абсолютно невибагливе, не потребує багато часу та складних маніпуляцій.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Інгредієнти:
  • 200 - гр
  • 2 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - уп
  • 2 - гр
  • 300 - мл
  • 1 - уп
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль у середній мисці.

Крок 2

Нагрійте молоко в мікрохвильовій печі або на плиті до теплого, а не гарячого. Ви повинні мати змогу тримати палець у молоці протягом 10 секунд.

Крок 3

Збийте молоко, яйця, розтоплене вершкове масло та ванільний екстракт до однорідності. (Злегка підігрівши молоко, розтоплене масло змішується з молоком, а не перетворюється на маленькі грудочки).

Крок 4

Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Сковорода готова до використання, якщо, коли ви бризнете трохи води на поверхню сковороди, краплі відбиватимуться від сковороди і з часом випаруються.

Крок 5

Зробіть поглиблення в центрі борошняної суміші, влийте туди молочну суміш і перемішуйте виделкою, доки не зникнуть грудочки борошна. Нічого страшного, якщо в клярі будуть маленькі грудочки – важливо не перебити тісто.

Крок 6

Злегка змастіть сковороду розтопленим вершковим маслом (це необов’язково, якщо у вас сковорода з антипригарним покриттям). Акуратно розподіліть тісто.

Крок 7

Коли краї виглядатимуть сухими, а на верхній поверхні млинця почнуть з’являтися та спливати бульбашки, переверніть. Це займає приблизно 2 хвилини. Перевернувши, готуйте ще 1–2 хвилини або до тих пір, поки вони злегка не підрум’яняться і не приготуються в середині. Подавайте відразу з теплим сиропом, маслом і ягодами.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.