Брускета з помідорами

Брускета з помідорами
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-12

Про страву

info
time

15 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски
Назва страви:Брускети

Брускета з помідорами ідеально підійде до келиха вина.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Брускетки:
  • 4 - гр
  • 3 - шт
  • 30 - мл
  • 3 - шт
  • 10 - мл
  • 2 - гр
  • 2 - гр
  • 2 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Підсмажити хліб на сухій сковорідці або в духовці до золотистої скоринки.

Крок 2

Помідори нарізати кубиками близько по півсантиметра. Дрібно нарубати три зубчики часнику. Розігріти сковороду, плеснути в неї трохи оливкової олії та висипати в неї помідори та часник.

Крок 3

Готувати їх декілька хвилин, просто щоб прогріти, не загубивши смак свіжого помідора. Далі додайте в сковороду бальзамічного оцету, перемішайте та зніміть з вогню.

Крок 4

Підсмажений хліб просочити оливковою олією, що залишилася. Зверху викласти теплі помідори, посолити за смаком, посипати свіжомеленим чорним перцем і дрібно нарізаною зеленню. Подавати як закуску, наприклад, до вина.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.