Брускета з помідорами
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-12
Про страву
Брускета з помідорами ідеально підійде до келиха вина.
Інгредієнти
4 порції
Брускетки:
- 4 - гр
- 3 - шт
- 30 - мл
- 3 - шт
- 10 - мл
- 2 - гр
- 2 - гр
- 2 - гр
Приготування
Крок 1
Підсмажити хліб на сухій сковорідці або в духовці до золотистої скоринки.
Крок 2
Помідори нарізати кубиками близько по півсантиметра. Дрібно нарубати три зубчики часнику. Розігріти сковороду, плеснути в неї трохи оливкової олії та висипати в неї помідори та часник.
Крок 3
Готувати їх декілька хвилин, просто щоб прогріти, не загубивши смак свіжого помідора. Далі додайте в сковороду бальзамічного оцету, перемішайте та зніміть з вогню.
Крок 4
Підсмажений хліб просочити оливковою олією, що залишилася. Зверху викласти теплі помідори, посолити за смаком, посипати свіжомеленим чорним перцем і дрібно нарізаною зеленню. Подавати як закуску, наприклад, до вина.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Брускети з лососем та сиром
15 хв 12-порцій
1
Yana
Брускета зі шпротами та маслинами
15 хв 8-порцій
1
Yana
Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
15 хв 5-порцій
1
Yana
Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
15 хв 4-порцій
1
Yana
Брускета з тунцем та помідорами
15 хв 5-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.