Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-12
Про страву
Відмінна риса брускетти від бутерброду або тосту в тому, що скибочки хліба попередньо обсушують до прожарювання (на грилі, решітці або на сковороді без олії).
Інгредієнти
5 порції
Брускетки:
- 5 - шт
- 150 - гр
- 2 - гр
- 15 - шт
- 2 - гр
- 5 - гр
Приготування
Крок 1
Підсушіть хліб у розігрітій до 200 ° C духовці протягом 5-7 хвилин. Трохи остудіть.
Крок 2
Змішайте рикотту із сіллю та перцем.
Крок 3
Змастіть багет сиром, зверху покладіть помідори та прикрасьте базиліком.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Брускети з лососем та сиром
15 хв 12-порцій
1
Yana
Брускета зі шпротами та маслинами
15 хв 8-порцій
1
Yana
Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
15 хв 5-порцій
1
Yana
Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
15 хв 4-порцій
1
Yana
Брускета з тунцем та помідорами
15 хв 5-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.