Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою

Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-12

Про страву

info
time

15 хв

portions

5 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски
Назва страви:Брускети

Відмінна риса брускетти від бутерброду або тосту в тому, що скибочки хліба попередньо обсушують до прожарювання (на грилі, решітці або на сковороді без олії).

Інгредієнти

ingredients
5 порції
Брускетки:
  • 5 - шт
  • 150 - гр
  • 2 - гр
  • 15 - шт
  • 2 - гр
  • 5 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Підсушіть хліб у розігрітій до 200 ° C духовці протягом 5-7 хвилин. Трохи остудіть.

Крок 2

Змішайте рикотту із сіллю та перцем.

Крок 3

Змастіть багет сиром, зверху покладіть помідори та прикрасьте базиліком.

Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.