Сирна паска зі згущеним молоком

Сирна паска зі згущеним молоком
1

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-23

Про страву

info
time

1:00 г

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Паска

Сирна паска є одним із найбільш попурярних видів пасок на Великдень.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Для паски:
  • 300 - гр
  • 200 - гр
  • 100 - гр
  • 100 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Підготуйте сир для паски. Протріть його двічі через сито (після цього можна пробити його блендером для отримання ідеально гладкої текстури).

Крок 2

Вершкове масло для паски наріжте кубиками і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Крок 3

Збийте блендером сир, згущене молоко, сметану і розм'якшене масло. Додайте горіхи за смаком та перемішайте.

Крок 4

Готову сирну масу перекладіть у форму для паски, вистелену складеною вчетверо вологою марлею. Зверху накрийте вільними її кінцями і помістіть під тягарець не менше ніж на добу, підставивши ємність для рідини знизу. Паску прикрасьте за бажанням.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.