Мариновані яйця з буряком
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Мариновані яйця з буряком - закуска яскравого кольору, що приверне увагу до себе. Яйця можна нафарширувати з будь-якою начинкою.
Інгредієнти
- 6 - шт
- 5 - шт
- 100 - мл
- 1 - шт
- 3 - шт
- 5 - шт
- 7 - шт
- 20 - гр
- 20 - гр
- 750 - мл
- 1 - шт
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Цибулю наріжте півкільцями, буряк — не надто великими шматочками.
Крок 2
Налийте воду у каструлю. Всипте цукор, сіль та приправи.
Крок 3
Закип'ятіть, додайте овочі та варіть 15 хвилин.
Крок 4
Залийте оцет і залиште на вогні ще кілька хвилин. Злегка остудіть маринад.
Крок 5
У банку об'ємом 1,5 літра покладіть часник, розрізаний на половинки, і очищені яйця.
Крок 6
Зверху розподіліть варені овочі. Залийте маринадом.
Крок 7
Закрийте кришкою та остудіть при кімнатній температурі. Після цього залиште в холодильнику на два дні. Подавайте як закуску.
Поради
За таким самим принципом можна приготувати мариновані яйця в куркумі. Вони вийдуть насиченого жовтого кольору.
Схожі рецепти
Брускети з лососем та сиром
1
Брускета зі шпротами та маслинами
1
Брускета з в'яленими помідорами та рикоттою
1
Брускета з хамоном, помідорами та рукколою
1
Брускета з тунцем та помідорами
1