Мариновані яйця з буряком

Мариновані яйця з буряком
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-30

Про страву

info
time

30 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски

Мариновані яйця з буряком - закуска яскравого кольору, що приверне увагу до себе. Яйця можна нафарширувати з будь-якою начинкою.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Мариновані яйця:
  • 6 - шт
  • 5 - шт
  • 100 - мл
  • 1 - шт
  • 3 - шт
  • 5 - шт
  • 7 - шт
  • 20 - гр
  • 20 - гр
  • 750 - мл
  • 1 - шт
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Цибулю наріжте півкільцями, буряк — не надто великими шматочками.

Крок 2

Налийте воду у каструлю. Всипте цукор, сіль та приправи.

Крок 3

Закип'ятіть, додайте овочі та варіть 15 хвилин.

Крок 4

Залийте оцет і залиште на вогні ще кілька хвилин. Злегка остудіть маринад.

Крок 5

У банку об'ємом 1,5 літра покладіть часник, розрізаний на половинки, і очищені яйця.

Крок 6

Зверху розподіліть варені овочі. Залийте маринадом.

Крок 7

Закрийте кришкою та остудіть при кімнатній температурі. Після цього залиште в холодильнику на два дні. Подавайте як закуску.

Мариновані яйця з буряком

Поради

За таким самим принципом можна приготувати мариновані яйця в куркумі. Вони вийдуть насиченого жовтого кольору.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.