Яйця фаршировані з авокадо

Яйця фаршировані з авокадо
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-24

Про страву

info
time

30 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Закуски

Додавання авокадо для фарширування яєць є доречним, оскільки його природна вершковість означає, що вам не потрібен майонез. Ці яйця з авокадо дуже смачні та апетитні на вигляд - зеленого кольору. Використовуйте тільки стиглі авокадо.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для фаршированих яєць:
  • 6 - шт
  • 2 - шт
  • 1 - ст. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 0.5 - шт
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Зварити круто яйця:
Зварвть яйця вкруту, доведіть воду до кипіння, акуратно помістіть 6 яєць в каструлю. Накрийте горщик кришкою. Встановіть таймер на 15 хвилин. Вийміть яйця і поставте в крижану воду для охолодження.

Крок 2

Підготуйте яйця:
Коли вони охолонуть, акуратно очистіть зварені круто яйця і розріжте їх уздовж навпіл. Викладіть їх на сервірувальну тарілку. Вийміть зварені жовтки та відкладіть.

Крок 3

Робимо начинку:
Розріжте авокадо навпіл. Видаліть кісточку. Вийміть м’якоть авокадо і покладіть її в миску.
Грубо розімніть виделкою. За допомогою пальців розкришіть один або два варених яєчних жовтки (від 2 до 4 половинок) на пюре з авокадо. (Яєчні жовтки, що залишилися, залиште для іншого використання.) Збризніть соком лайма, сіллю та додайте сметану. Додайте подрібнену кінзу, перець чилі серрано або халапеньо та зелену цибулю.

Крок 4

Наповніть половинки яєць:
Зачерпніть велику ложку суміші з авокадо в кожну ямку зварених круто яєчних білків. Зверху покладіть невелику гілочку свіжої кінзи або трохи нарізаної цибулі.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.